بازدیدها: ۴
ثبت دیدگاه
دیدگاه بسته شده است.
رطب خورده کِی کند منع رطب؟! / یک مصاحبهی ناامیدکنندهی دیگر از رئیس سازمان اداری و استخدامی/ مدیر رانتیِ «دولت» مخالف اصلیِ تبدیل وضعیتِ کارگران شرکتیست؟/ مجلس کار نیمه تمام را تمام و کام کارگران را شیرین کند
انتظار داریم نمایندگان مجلس همین هفته کار را تمام کنند تا امثال آقای میثم لطیفیها که خودشان یکشبه و بدون هیچ آزمونی و با ناعدالتی محض استخدام شدهاند و از قضا به مدیریت هم رسیدهاند، چنین دستورالعملهایی صادر نکنند و موجب ناامیدی کارگران در کشور نشوند.
گذرنامه ۱۰ ساله در ایستگاه مجلس/ مانعی در مسیر تصویب وجود ندارد
رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه فراجا گفت: لایحه دولت برای افزایش مدت اعتبار گذرنامه به ۱۰ سال برای طی مراحل قانونگذاری به مجلس شورای اسلامی ارسال کرده است که در صورت تصویب نهایی، اجرایی میشود.
مرگ نوستالژی کله پاچه، دل، جگر و قلوه
بعد از افزایش قیمت گوسفند زنده در سال های اخیر استفاده مردم از کله پاچه، دل، جگر و قلوه کمتر و کمتر شده و عملا مرگ نوستالژی آنان را بوجود آورده است.
محرمانه اعلام کردن بخشنامهای که موضوع آن مردم هستند، خلاف قانون است
یک حقوقدان گفت: تا آنجا که میدانم وزیر کشور تحصیلات حقوقی ندارد اما مقام دادستان تحصیلات حقوقی دارد و به اصول حقوقی و قوانین و قواعد مسلط است. درست است که وزارت کشور روی این بخشنامه مهر محرمانه زده اما آقای دادستان به عنوان یک حقوقدان حتما آگاهی به این نکته دارد که اساسا طبقهبندی برای این بخشنامه غیرقانونی بوده است.
فروش داروهای فرآوری شده در عطاریها ممنوع است/امکان تداخل داروهای گیاهی و شیمیایی
عضو هیات علمی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: عطاریها نمیتوانند تحت هیچ شرایطی داروهایی که به هر شکل فرآوری شده در اختیار مشتریان قرار دهند همچنین مردم باید بدانند در صورت مصرف همزمان داروهای گیاهی با شیمیایی امکان تداخل دارویی وجود دارد.
دستورالعمل جدید فروش لاستیک ابلاغ شد
در جدیدترین اطلاعیه سامانه جامع تجارت، دستورالعمل فروش تایر سواری برای خرده فروشان اعلام شده که بر اساس آن، سهمیه خریدار پیش از فروش، کنترل میشود؛ ضمن اینکه خردهفروشان بایستی شماره شاسی و شماره موتور خودرو را از خریدار دریافت کرده و در سند خرده فروشی ثبت کنند
معیشت و مسکن دغدغه جدی کارگران
رئیس کانون عالی انجمنهای صنفی کارگران توجه به معیشت و هزینههای زندگی کارگران را خواستار شد و تاکید کرد: بحث تامین مسکن برای اقشار مختلف جامعه به ویژه کارگران پیش از آنکه به مسائل مالی نیاز داشته باشد، مستلزم یک مدیریت جدی و جهادی است و مدیران جهادی باید این عرصه را به دست گیرند.
سخنگوی شورای نگهبان: هنوز مصوبه افزایش سن بازنشستگی در شورای نگهبان بررسی نشده است
سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگار مهر، مبنی بر اینکه اخيرا مجلس در جریان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه، مصوبهای درباره افزایش سن بازنشستگی داشت، نظر شورای نگهبان درباره این مصوبه چیست، گفت: این موضوع در روزهای اخیر در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است و هنوز در شورای نگهبان مورد بررسی قرار نگرفته است.
حوادث
اینفوگرافی
اینفوگرافیک | حقوق کارمندان و بازنشستگان در سال ۱۴۰۳چقدر افزایش می یابد؟ | مقایسه حقوق سال ۱۴۰۳ با ۱۴۰۲
در اینفوگرافی زیر تغییرات حقوق کارمندان و بازنشستگان را در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال ۱۴۰۲ ببینید.
اینفوگرافیک / ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ
انتخاب غذای سالم، یک اصل ویژه برای پاکسازی و سمزدایی روده بزرگ است. غذاهایی که از بیماریهای التهابی روده مانند سرطان روده بزرگ جلوگیری میکند.
اینفوگرافیک / تشخیص زودهنگام سرطان روده با پنج علامت
سرطان روده چهارمین نوع سرطان شایع در بریتانیا است و اکنون پژوهشگران، چهار علامت سرطان روده را شناسایی کردهاند که میتواند تا دو سال قبل از تشخیص ظاهر شود. در این اینفوگرافیک تازهترین پژوهش مربوط به علایم سرطان روده قابل مشاهده است.
اینفوگرافیک / بزرگترین تولیدکنندگان عسل در جهان
طبق اعلام سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (فائو)، چین در سال ۲۰۲۱ حدود ۵۰۰ هزار تن عسل طبیعی تولید کرد. چین با فاصله بسیار زیاد در صدر کشورهای تولیدکننده عسل قرار دارد و ترکیه و ایران نیز به ترتیب در ردههای دوم و سوم قرار دارند.
اینفوگرافیک:توصیههایی برای استفاده صحیح از وسایل گرمایشی در فصل سرد
موج سرما بخشهای وسیعی از کشور را فرا گرفته و حجم استفاده از گاز برای گرم کردن منازل باعث افت فشار گاز در برخی از شهرها شده است. در این شرایط لازم است شهروندان علاوه بر احتیاط لازم در استفاده از وسایل گرمایشی و نحوه استفاده از آنها، حداکثر تلاش خود را در جهت استفاده بهینه از گرمای حاصل از انرژی داخل منازل را داشته باشند. در این اینفوگرافیک توصیههای هلال احمر برای استفاده صحیح از وسایل گرمایشی و همچنین طریقه جلوگیری از هدر رفت گرما را مشاهده می کنید.
موشن گرافی
موشن گرافی؛ چه میزان برای حریم خصوصی خود ارزش قائلید؟
حدود حریم خصوصی را عرف و فرهنگ هر جامعه مشخص میکند، این مرزهای حریم خصوصی هستند که مشخص میکنند دیگران مجاز به چه رفتاری با ما هستند. انتخاب لباس مناسب در موقعیتهای متفاوت از جمله این حریمها است.
موشنگرافی / در زمان حوادث مختلف در مدرسه چه کنیم؟
در زمان مواجهه با استشمام بویِ موادی که باعثِ مسمومیت و تنگی نفس در فضاهای سربسته میشوند، نیاز است تا زمانِ رسیدنِ کمکهای اورژانسی، اقداماتِ خود مراقبتی توسط افراد انجام شود. در این موشن گرافی که توسط سازمان جمعیت هلال احمر تهیه شده، راههای حفاظت از خود در برابر انواع آلودگیهای شیمیایی، گازها و همچنین انفجار به دلیل نشت گاز در مدارس به دانشآموزان آموزش داده شده است.
موشن گرافیک / آسیبهای گرمای بیشاز اندازه بر روی بدن
گرمای بیش از اندازۀ هوا میتواند به بدن آسیب بزند و در شرایطِ وخیم، باعث بروز سرطان، سکته مغزی و حمله قلبی شود. گرمای شدید میتواند آسیبهایی به نقاط مختلف بدن از جمله قلب، مغز، ریه و پوست وارد کند؛ آسیبهایی که گاه ممکن است قابل جبران نباشد. پس از چند روز که هوای اغلب نقاط کشور معتدلتر شده بود، این روزها دوباره شاهد افزایش دما هستیم و لازم است نکاتی را درباره آسیبهای گرمای شدید مرور کنیم.
موشنگرافیک / مهاجرت داخلی، معضلی که به چشم نمیآید
مهاجرت داخلی یکی از مشکلاتی است که به آهستگی طی سالهای قبل رخ داده و باعث شده است به چشم یک معضل دیده نشود. جمعیتشناسان هشدار دادهاند که این موج مهاجرت داخلی به سمت نیمه شمالی کشور و بسیار نگرانکننده است و موازنه مهاجرتی کشور در حال بهم خوردن است. با وجود تمام این آمارها، به نظر میرسد مهاجرت داخلی در ایران، هنوز به عنوان یک معضل قابل بررسی به چشم نیامده است.
موشن گرافیک/ تاثیر شبکه های اجتماعی بر روابط خانواده ها
این موشن گرافیک در راستای تقویت فرهنگ استفاده از شبکه های اجتماعی به همت فرهنگ سرای فناوری اطلاعات تولید و منتشر شده است.
موشن گرافیک/ مدیریت مصرف برق
مقایسه سرانه مصرف برق در کشور ما نشان می دهدکه ایران یکی از 20کشور پرمصرف برق در دنیاست . بر اساس گزارش سازمان انرژی های پاک اروپا واقع در کشور دانمارک، مردم کشور ایران با مصرف 207 میلیارد كیلووات ساعت در سال 2011میلادی جزء پرمصرف ترین استفاده کنندگان از انرژی برق هستند. در این گزارش خاطر نشان شده که بخش عمده ای از این مصرف برق را می توان با راه کارهای ابتدایی کاهش داد . هر ایرانی به طور متوسط در سال 2011میلادی 2500کیلو وات ساعت برق مصرف کرده است و این در حالی است که متوسط سرانه مصرف برق در جهان در حدود 1200کیلو وات ساعت است .
پادکست صوتی
راستیآزمایی اخبار و مجازات نشر اکاذیب
چطور باید اخبار جعلی را شناسایی کنیم؟ روزانه بسیاری از مردم قربانی شایعات میشوند. در رادیو حقوقی ایمنا، چند روش ساده برای شناسایی این نوع اخبار و مجازات نشر خبر کذب را نیز طبق ماده قانون ۶۹۸ برایتان معرفی میکنیم.
پادکست / فکری به حال و اوضاع ناخوش علوم پایه کنیم
بسیاری از دانشجویان، اساتید و کارشناسان مسائل آموزش عالی، از حال و اوضاع ناخوش این روزهای رشتههای علوم پایه سخن میگویند. نامگذاری امسال به نام سال جهانی علوم پایه، فرصت مناسبی برای رسیدگی و تلاش بیشتر برای رفع مشکلات علوم پایه در کشور است. در این قسمت از پادکست صدای دانشگاه، درباره حال ناخوش علوم پایه صحبت کردهایم.
پادکست / واکسن؛ قصه چند قرن تلاش برای زنده ماندن
۲۲۶ سال پیش، درست در نیمههای ماه می، «ادوارد جِنِر» برای اولینبار، با مایه آبله گاوی، یک کودک شش ساله را در برابر بیماری آبله، ایمن کرد؛ کاری که هرچند از مدتها قبلتر تجربههایی درمورد آن اتفاق افتاده بود، اما آغاز راهی بود که شاید نجاتبخشترین تجربه پزشکی بشر را رقم زد. در این قسمت از پادکست خردهروایتهای ایسنا، قصه چند قرن تلاش بشر برای زنده ماندن را مرور میکنیم؛ قصه واکسن.
پادکست / چالش جذابیت در برنامههای علمی تلویزیون
در شرایطی که نمیتوان منکر نفوذ شبکههای مجازی در بین اقشار مختلف جامعه بویژه جوانان شد، شبکههای مختلف رادیو و تلویزیون که در حوزه تولید محتوای علمی و آموزشی فعالیت میکنند، چقدر در جذب مخاطب موفق بودهاند؟ آیا این برنامهها نقشی در افزایش سواد علمی جامعه داشتهاند؟ در این شماره از پادکست صدای دانشگاه، دیدگاه دانشجویان در مورد برنامههای علمی و آموزشی رادیو و تلویزیون را جویا شدیم.