ثبت دیدگاه
دیدگاه بسته شده است.
اندروید بهزودی پس از سه روز بیاستفاده بودن، گوشی را خودکار ریاستارت میکند
گوگل با الهام از اپل، قابلیتی امنیتی به اندروید اضافه کرده که گوشی را در صورت قفل بودن و بیاستفاده ماندن بهمدت سه روز، بهصورت خودکار ریاستارت میکند تا از دادههای کاربر در برابر دسترسی غیرمجاز محافظت شود.
رهبر مسیحیان کاتولیک جهان درگذشت / پاپ فرانسیس از انتخاب تا فوت / چگونگی انتخاب پاپ جدید
ساعتی قبل واتیکان از درگذشت پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان خبر داد. وی پس از طی کردن یک دوره سخت بیماری، درگذشت. کاردینال «کوین فرل»، مدیر امور مالی و اداری واتیکان با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس خبر درگذشت پاپ را اعلام کرد.
ساعت کاری ادارات تغییر میکند
رئیس سازمان اداری و استخدامی از ارائه لایحه دو فوریتی به مجلس برای تغییر ساعت رسمی کشور خبر داد.
شرط سنی مقرر در قوانین بازنشستگی تغییر نکرده است
معاون بیمهای سازمان تأمین اجتماعی با صدور بخشنامهای ضمن تبیین نحوه صدور احکام بازنشستگی بر اساس افزایش سابقه بیمهپردازی، گفت: شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی هیچ تغییری نکرده است.
تقویم اردیبهشت ۱۴۰۴ با مناسبت ها ؛ اردیبهشت ۱۴۰۴ چند روز تعطیل است؟
تقویم اردیبهشت ۱۴۰۴ با مناسبت های این ماه را در ادامه میخوانید؛ در تقویم اردیبهشت ۱۴۰۴، ۴ جمعه و روز پنجشنبه ۴ اردیبهشت تعطیل است.
زندگی مینیمال چیست؟ تعریف و فلسفه
شاید بارها واژه "مینیمالیسم" یا "زندگی مینیمال" به گوشتان خورده باشد. این سبک زندگی در دنیایی که هر روز در آن با تبلیغات، خریدهای بیپایان، شبکههای اجتماعی و دغدغههای متنوع بمباران میشویم، بیشتر از هر زمان دیگری محبوب شده است.
آغاز ثبت سفارش کتابهای درسی از فردا
معاون سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش از آغاز ثبت سفارش کتابهای درسی دانشآموزان میان پایه از فردا خبر داد.
تخلفات گسترده در نانواییها؛ از کمفروشی تا فساد ناشی از یارانه آرد
در پی افزایش شکایات از کیفیت و قیمت نان در کشور، مسئولین مربوطه از جمله سازمان تعزیرات حکومتی و کارشناسهای حوزه آرد و نان از تخلفات گستردهای در این صنف خبر دادهاند. تخلفات شامل کمفروشی، گرانفروشی، استفاده غیرمجاز از افزودنیها، و دلالی آرد، علاوه بر ایجاد بحران در کیفیت نان، موجب بروز فسادهای مالی گسترده در فرآیند توزیع یارانه آرد شده است.
حوادث
اینفوگرافی

اینفوگرافیک/ ۷ ترفند برای جلوگیری از افزایش وزن
اضافه وزن و چاقی در طول سالهای گذشته یکی از جدیترین مشکلات برای سلامتی انسانها محسوب میشود، چون به مرور میتواند زمینهساز بیماریهایی مانند دیابت نوع ۲، بیماریهای قلب و عروق شناخته میشود. در این اینفوگرافیک هفت ترفند برای جلوگیری از افزایش وزن را مشاهده میکنید.

اینفوگرافیک/ کدام فیلمها در جشنواره فیلم فجر اکران میشوند؟
چهل و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمن در برج میلاد برگزار میشود، در این جشنواره ۳۳ فیلم اکران میشوند. در این این اینفوگرافیک جدول زمان اکران این فیلمها را در کاخ جشنواره مشاهده میکنید.
اینفوگرافیک/ تغذیه دانشآموزان؛ چه خوراکی برای مدرسه ببریم؟
با شروع ماه مهر و سال تحصیلی جدید، انتخاب خوراکیهای مناسب و مفید به یک چالش برای والدین و دانشآموزان تبدیل میشود. در حقیقت میان وعدهای که برای مدرسه انتخاب میشود باید ضمن تأمین مواد مغذی مورد نیاز بدن، مغز را نیز برای فعالیت و یادگیری آماده کند.
بیماری وبا،راههای انتقال ،علائم و راههای پیشگیری از ابتلا به آن
بیماری وبا ، عفونت اسهالی حاد است که به دنبال خوردن آب یا غذای آلوده به باکتری ویبریوکلرا ایجاد می شود. این بیماری اساسا با دسترسی ناکافی به آب آشامیدنی ایمن و سیستم جمع آوری فاضالب نامناسب ارتباط دارد . بیماری از سرایت پذیری بالایی برخوردار است. اگرچه اغلب افراد آلوده علائم بالینی نداشته یا عالائم خفیف دارند و میتوانند با موفقیت درمان شوند لیکن در مواردی نیز به دنبال بروز علائم اسهال حاد آبکی شدید میتواند با مرگ و میر و ناتوانی بالایی توام و در عرض چند ساعت منجر به مرگ بیمار شود، همچنین با توجه به شرایط جمعییت و منطقه درگیر این امکان را دارد که به سرعت گسترش یابد.
ثبت نام کتابهای درسی ۱۴۰۳ + لینک، مهلت و طریقه ثبت نام
ثبت سفارش و توزیع کتابهای درسی سال تحصیلی جدید تمام دورههای تحصیلی از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به نشانی my.gov.ir یا پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به نشانی my.medu.ir یا سامانه irtextbook.ir انجام میشود.
اینفوگرافیگ: عوارض مصرف مکملها و ویتامینها
مصرف برخی مکملها و ویتامینها آمار بالایی در کشور دارد اما عوارضشان باورنکردنی است.
موشن گرافی
موشن گرافی؛ چه میزان برای حریم خصوصی خود ارزش قائلید؟
حدود حریم خصوصی را عرف و فرهنگ هر جامعه مشخص میکند، این مرزهای حریم خصوصی هستند که مشخص میکنند دیگران مجاز به چه رفتاری با ما هستند. انتخاب لباس مناسب در موقعیتهای متفاوت از جمله این حریمها است.
موشنگرافی / در زمان حوادث مختلف در مدرسه چه کنیم؟
در زمان مواجهه با استشمام بویِ موادی که باعثِ مسمومیت و تنگی نفس در فضاهای سربسته میشوند، نیاز است تا زمانِ رسیدنِ کمکهای اورژانسی، اقداماتِ خود مراقبتی توسط افراد انجام شود. در این موشن گرافی که توسط سازمان جمعیت هلال احمر تهیه شده، راههای حفاظت از خود در برابر انواع آلودگیهای شیمیایی، گازها و همچنین انفجار به دلیل نشت گاز در مدارس به دانشآموزان آموزش داده شده است.
موشن گرافیک / آسیبهای گرمای بیشاز اندازه بر روی بدن
گرمای بیش از اندازۀ هوا میتواند به بدن آسیب بزند و در شرایطِ وخیم، باعث بروز سرطان، سکته مغزی و حمله قلبی شود. گرمای شدید میتواند آسیبهایی به نقاط مختلف بدن از جمله قلب، مغز، ریه و پوست وارد کند؛ آسیبهایی که گاه ممکن است قابل جبران نباشد. پس از چند روز که هوای اغلب نقاط کشور معتدلتر شده بود، این روزها دوباره شاهد افزایش دما هستیم و لازم است نکاتی را درباره آسیبهای گرمای شدید مرور کنیم.
موشنگرافیک / مهاجرت داخلی، معضلی که به چشم نمیآید
مهاجرت داخلی یکی از مشکلاتی است که به آهستگی طی سالهای قبل رخ داده و باعث شده است به چشم یک معضل دیده نشود. جمعیتشناسان هشدار دادهاند که این موج مهاجرت داخلی به سمت نیمه شمالی کشور و بسیار نگرانکننده است و موازنه مهاجرتی کشور در حال بهم خوردن است. با وجود تمام این آمارها، به نظر میرسد مهاجرت داخلی در ایران، هنوز به عنوان یک معضل قابل بررسی به چشم نیامده است.
موشن گرافیک/ تاثیر شبکه های اجتماعی بر روابط خانواده ها
این موشن گرافیک در راستای تقویت فرهنگ استفاده از شبکه های اجتماعی به همت فرهنگ سرای فناوری اطلاعات تولید و منتشر شده است.
موشن گرافیک/ مدیریت مصرف برق
مقایسه سرانه مصرف برق در کشور ما نشان می دهدکه ایران یکی از 20کشور پرمصرف برق در دنیاست . بر اساس گزارش سازمان انرژی های پاک اروپا واقع در کشور دانمارک، مردم کشور ایران با مصرف 207 میلیارد كیلووات ساعت در سال 2011میلادی جزء پرمصرف ترین استفاده کنندگان از انرژی برق هستند. در این گزارش خاطر نشان شده که بخش عمده ای از این مصرف برق را می توان با راه کارهای ابتدایی کاهش داد . هر ایرانی به طور متوسط در سال 2011میلادی 2500کیلو وات ساعت برق مصرف کرده است و این در حالی است که متوسط سرانه مصرف برق در جهان در حدود 1200کیلو وات ساعت است .
پادکست صوتی
راستیآزمایی اخبار و مجازات نشر اکاذیب
چطور باید اخبار جعلی را شناسایی کنیم؟ روزانه بسیاری از مردم قربانی شایعات میشوند. در رادیو حقوقی ایمنا، چند روش ساده برای شناسایی این نوع اخبار و مجازات نشر خبر کذب را نیز طبق ماده قانون ۶۹۸ برایتان معرفی میکنیم.
پادکست / فکری به حال و اوضاع ناخوش علوم پایه کنیم
بسیاری از دانشجویان، اساتید و کارشناسان مسائل آموزش عالی، از حال و اوضاع ناخوش این روزهای رشتههای علوم پایه سخن میگویند. نامگذاری امسال به نام سال جهانی علوم پایه، فرصت مناسبی برای رسیدگی و تلاش بیشتر برای رفع مشکلات علوم پایه در کشور است. در این قسمت از پادکست صدای دانشگاه، درباره حال ناخوش علوم پایه صحبت کردهایم.
پادکست / واکسن؛ قصه چند قرن تلاش برای زنده ماندن
۲۲۶ سال پیش، درست در نیمههای ماه می، «ادوارد جِنِر» برای اولینبار، با مایه آبله گاوی، یک کودک شش ساله را در برابر بیماری آبله، ایمن کرد؛ کاری که هرچند از مدتها قبلتر تجربههایی درمورد آن اتفاق افتاده بود، اما آغاز راهی بود که شاید نجاتبخشترین تجربه پزشکی بشر را رقم زد. در این قسمت از پادکست خردهروایتهای ایسنا، قصه چند قرن تلاش بشر برای زنده ماندن را مرور میکنیم؛ قصه واکسن.
پادکست / چالش جذابیت در برنامههای علمی تلویزیون
در شرایطی که نمیتوان منکر نفوذ شبکههای مجازی در بین اقشار مختلف جامعه بویژه جوانان شد، شبکههای مختلف رادیو و تلویزیون که در حوزه تولید محتوای علمی و آموزشی فعالیت میکنند، چقدر در جذب مخاطب موفق بودهاند؟ آیا این برنامهها نقشی در افزایش سواد علمی جامعه داشتهاند؟ در این شماره از پادکست صدای دانشگاه، دیدگاه دانشجویان در مورد برنامههای علمی و آموزشی رادیو و تلویزیون را جویا شدیم.